You are here: Prva stran URNIK
Opozorilo
 • EU e-Privacy Directive

  This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

  View e-Privacy Directive Documents

Urnik vadb 2016/2017


Rezervirajte si termin.

Vpis je možen v recepciji maxxFIT-a ali preko telefona 030 456 687

 

ob ponedeljkih od 20:00 dalje.


OPIS VADB

 • maxxKOLO - srednje do visoko intenzivna vadba

Kolesarili boste na izjemno kvalitetnih kolesih TOMAHAWK. Gre za simulacijo kolesarjenja na ravnini in v klanec, vadba pa se od Spinninga in RPM-a razlikuje v večji kvaliteti koles. Ta imajo prikazovalnike frekvence srčnega utripa, moči pedaliranja, prevožene razdalje itd., kar omogoča večji nadzor in pregled nad opravljeno vadbo. Intenzivnost prilagajate lastnim sposobnostim in počutju. Prednost vadbe je, da hkrati lahko vadijo začetniki in vrhunsko trenirani, moški in ženske, ne glede na starost. Vsi pa ob atraktivni in prijetni glasbi.

 • BOOT CAMP - visoko intenzivna vadba

Želite boljše počutje in izgled vašega telesa? Potem je ta vadba ravno za vas. Vadba je sestavljena iz več delov. V ogrevanju poskrbimo za izboljšanje mobilnosti in stabilizacije posameznih telesnih segmentov ravnajoč se po »joint by joint« principu. Izboljšamo tudi vzorce dihanja ter poskrbimo za odpravo asimetrij in disfunkcijskih gibalnih vzorcev. Sledi del namenjen razvoju in ohranjanju eksplozivne moči tako nog kot trupa. Raziskave namreč kažejo, da je ravno eksplozivna moč tista gibalna sposobnost, ki s starostjo najbolj pada in je najpomembnejša za ohranjanje vitalnosti. Sledi še del namenjen vadbi moči in vzdržljivosti v moči z uporabo najrazličnejših pripomočkov kot so TRX, kettlebell, proste uteži, flowin, BOSU, medicinke, velike napihljive žoge, uteži napolnjene z vodo itd. Pri tem se osredotočamo na funckionalne gibe kot so vertikalni potisk in poteg, horizontalni potisk in poteg, upogib in izteg trupa ter bočni upogib, nožni potisk ter izteg kolka. Vadba je primerna za vse, saj se da z ustreznimi progresijami in regresijami določenih gibalnih vzorcev vaje prilagoditi tako začetnikom kot nekoliko bolj izkušenim.

 • TRX - visoko intenzivna vadba

TRX je vadbeni pripomoček, ki so ga razvili ameriški tjulnji za potrebe vadbe na misijah. Danes se je pripomoček razvil do te mere, da je dostopen prav vsem. Prednosti pripomočka so, da je uporaba možna na vseh mestih, saj se ga da zaradi minimalističnega dizajna in lahke prenosljivosti namestiti praktično povsod. Z uporabo tehnik prilagajanja intenzivnosti (princip vektorja, princip nihala, princip stabilnosti) se da vadbo prilagoditi prav vsakemu posamezniku. Zaradi specifike vaj, kjer se odmikamo od centralnega težišča telesa, so stabilizatorji trupa vključeni ves čas. Omogoča vadbo v vseh treh telesnih ravninah, kar je funkcionalno za naše vsakodnevne ali pa športne aktivnosti. Prav tako se da vadbo prilagoditi praktično vsem ciljem. Vadbo večinoma izvajamo samo z lastno težo, vedno pa se pojavi možnost za uporabo dodatnih pripomočkov ali dodane obremenitve v obliki prostih uteži.

 • PILATES - srednje do visoko intenzivna vadba

Povezuje tehnike joge, pilatesa predznanje le-teh pa ni potrebno. Tako je vadba je primerna za vse in temelji na krepilnih in razteznih vajah. Pomemben je poseben sistem dihanja, za krepitev globokih trebušnih mišic. S tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je odlična preventiva pred poškodbami oz. bolečinami v spodnjem delu hrbta. Premagovali boste težo lastnega telesa, uporabili različne pripomočke, vse pa ob glasbeni spremljavi.

 • ZUMBA - srednje do visoko intenzivna vadba

Skupinska vadba z zabavnimi latinskoameriškimi in pop hiti. Pisana koreografija in energičnost vas ne bosta pustili ravnodušnih. Plesno predznanje ni potrebno. Cilj vadbe je zabaven trening v ritmu plesne glasbe, sočasno pa povečana poraba maščob, učvrstitev trebuha, hrbta, rok, povečanje splošne vzdržljivosti in moči ter izboljšanje koordinacije telesa (skladnosti gibanja).

 • maxxFLOWIN - srednje do visoko intenzivna vadba

Treninge sestavljajo enostavne in sestavljene vaje in naloge, z uporabo posebnih blazinic, na drseči podlagi. Z redno vadbo vplivamo na povečanje funkcionalne moči vseh mišičnih skupin, izboljšanje stabilnosti trupa in ravnotežja, povečanje gibljivosti, aktivacija globokih mišičnih skupin. Vadba je izjemno učinkovita, varna, primerna za vse starostne skupine in nivoje telesne pripravljenost.

*Vadbe izvajamo po dogovoru (za zaprte skupine) ali ob zadostnem številu predhodno prijavljenih.

 

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 22 November 2016 09:22 )  

KONTAKT

Za vse informacije smo vam na voljo na:

Telefon: 030 456 687

 

S stranjo upravlja podjetje Volin d.o.o., Partizanska cesta 37, 4000 Kranj

E-mail: info@maxxfit-kranj.si

VROČE

SKUPINSKE VADBE!

Vsak dan skupaj uživamo v gibanju na vseh vadbah, od 18. ure dalje.
Prijave na 030 456 687
PREHRANSKA DOPOLNILA!

V fitnes centru MaxxFIT Kranj poskrbimo tudi za prehranska dopolnila različnih proizvajalcev, zato vas vabimo v našo trgovino s športno prehrano, MaxxFIT Kranj!