You are here: Prva stran URNIK
Opozorilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Urnik vadb 2018/2019


Rezervirajte si termin.

Vpis je možen v recepciji maxxFIT-a ali preko telefona 030 456 687

 

OPIS VADB

  • FUNKCIONALNA VADBA - visoko intenzivna vadba

Želite boljše počutje in izgled vašega telesa? Potem je ta vadba ravno za vas. Vadba je sestavljena iz več delov. V ogrevanju poskrbimo za izboljšanje mobilnosti in stabilizacije posameznih telesnih segmentov ravnajoč se po »joint by joint« principu. Izboljšamo tudi vzorce dihanja ter poskrbimo za odpravo asimetrij in disfunkcijskih gibalnih vzorcev. Sledi del namenjen razvoju in ohranjanju eksplozivne moči tako nog kot trupa. Raziskave namreč kažejo, da je ravno eksplozivna moč tista gibalna sposobnost, ki s starostjo najbolj pada in je najpomembnejša za ohranjanje vitalnosti. Sledi še del namenjen vadbi moči in vzdržljivosti v moči z uporabo najrazličnejših pripomočkov kot so TRX, kettlebell, proste uteži, flowin, BOSU, medicinke, velike napihljive žoge, uteži napolnjene z vodo itd. Pri tem se osredotočamo na funckionalne gibe kot so vertikalni potisk in poteg, horizontalni potisk in poteg, upogib in izteg trupa ter bočni upogib, nožni potisk ter izteg kolka. Vadba je primerna za vse, saj se da z ustreznimi progresijami in regresijami določenih gibalnih vzorcev vaje prilagoditi tako začetnikom kot nekoliko bolj izkušenim.

  • PILATES - srednje do visoko intenzivna vadba

Povezuje tehnike joge, pilatesa predznanje le-teh pa ni potrebno. Tako je vadba je primerna za vse in temelji na krepilnih in razteznih vajah. Pomemben je poseben sistem dihanja, za krepitev globokih trebušnih mišic. S tem razbremenimo spodnje hrbtne mišice, kar je odlična preventiva pred poškodbami oz. bolečinami v spodnjem delu hrbta. Premagovali boste težo lastnega telesa, uporabili različne pripomočke, vse pa ob glasbeni spremljavi.

  • ZUMBA - srednje do visoko intenzivna vadba

Skupinska vadba z zabavnimi latinskoameriškimi in pop hiti. Pisana koreografija in energičnost vas ne bosta pustili ravnodušnih. Plesno predznanje ni potrebno. Cilj vadbe je zabaven trening v ritmu plesne glasbe, sočasno pa povečana poraba maščob, učvrstitev trebuha, hrbta, rok, povečanje splošne vzdržljivosti in moči ter izboljšanje koordinacije telesa (skladnosti gibanja).

  • maxxFLOWIN - srednje do visoko intenzivna vadba

Treninge sestavljajo enostavne in sestavljene vaje in naloge, z uporabo posebnih blazinic, na drseči podlagi. Z redno vadbo vplivamo na povečanje funkcionalne moči vseh mišičnih skupin, izboljšanje stabilnosti trupa in ravnotežja, povečanje gibljivosti, aktivacija globokih mišičnih skupin. Vadba je izjemno učinkovita, varna, primerna za vse starostne skupine in nivoje telesne pripravljenost.

*Vadbe izvajamo po dogovoru (za zaprte skupine) ali ob zadostnem številu predhodno prijavljenih.

 

Zadnjič posodobljeno ( Ponedeljek, 24 September 2018 06:19 )  

KONTAKT

Za vse informacije smo vam na voljo na:

Telefon: 030 456 687

 

S stranjo upravlja podjetje Volin d.o.o., Partizanska cesta 37, 4000 Kranj

E-mail: info@maxxfit-kranj.si

VROČE

SKUPINSKE VADBE!

Vsak dan skupaj uživamo v gibanju na vseh vadbah, od 18. ure dalje.
Prijave na 030 456 687
PREHRANSKA DOPOLNILA!

V fitnes centru MaxxFIT Kranj poskrbimo tudi za prehranska dopolnila različnih proizvajalcev, zato vas vabimo v našo trgovino s športno prehrano, MaxxFIT Kranj!