You are here: Prva stran OSEBNI TRENER
Opozorilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

E-pošta Natisni PDF

OSEBNI TRENER

Vedno več ljudi se odloča za vadbo POD NADZOROM OSEBNEGA TRENERJA. Ste se kdaj vprašali, zakaj?


Z osebnim trenerjem rezultate dosežete HITRO, ENOSTAVNO in UČINKOVITO!


Kako poteka delo s trenerjem? Kaj so PREDNOSTI?

V uvodnem razgovoru se trener seznani z vašimi željami in cilji, trenutnim psihofizičnim stanjem in zgodovino zdravstvenega stanja. Trener na podlagi teh podatkov določi strategijo dela, ki je prilagojena izključno vam.


Za učinkovito izgubo telesne maščobe, oblikovanje telesa in pridobitev mišične mase je potrebnega veliko znanja s področja prehrane in vadbe. Zakaj bi pri tem delali napake in izgubljali svoj dragoceni čas, če lahko te skrbi prepustite nekomu, ki ima na tem področju številne teoretične in praktične izkušnje?

Pravilna izvedba vaj je pomemben dejavnik vašega napredka, prav tako pa se s tem izognete morebitnim poškodbam. Pod strokovno nadzorovano vadbo je možnost poškodb skorajda nemogoča.

Izboljšanje srčno-žilnega sistema, izboljšanje vaše drže, motoričnih sposobnosti, povrnitev energije ... vse to so zelo pomembne faze za doseganje zastavljenih ciljev, kljub temu da posamezniki temu velikokrat posvečajo premalo pozornosti. Vaš trener vas tudi tukaj ne bo pustil na cedilu.

Osebni trener je vaš osebni svetovalec, ki vam je vedno na voljo. Kadarkoli ga boste potrebovali, bo tukaj z nasvetom in odgovorom na vaše vprašanje.

  

 

KONTAKT

Za vse informacije smo vam na voljo na:

Telefon: 030 456 687

 

S stranjo upravlja podjetje Volin d.o.o., Partizanska cesta 37, 4000 Kranj

E-mail: info@maxxfit-kranj.si

VROČE

SKUPINSKE VADBE!

Vsak dan skupaj uživamo v gibanju na vseh vadbah, od 18. ure dalje.
Prijave na 030 456 687
PREHRANSKA DOPOLNILA!

V fitnes centru MaxxFIT Kranj poskrbimo tudi za prehranska dopolnila različnih proizvajalcev, zato vas vabimo v našo trgovino s športno prehrano, MaxxFIT Kranj!

 

{jatabs type="modules" animType="animMoveHor" style="opal" position="top" widthTabs="120" heightTabs="38" width="100%" height="350" mouseType="mouseover" duration="1000" colors="10" module="ja-tabs" }{/jatabs}