You are here: Prva stran MAXX ZNANJE OSEBNI VADBENI KARTON JE KLJUČ DO USPEHA!
Opozorilo
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

E-pošta Natisni PDF

OSEBNI VADBENI KARTON JE KLJUČ DO USPEHA!

Ob vstopu v fitnes tuhtate, kje bi začeli? Koliko uteži premetati? Se vam niti sanja ne, na kakšen način se spoprijeti z napravami? Narediti 10 ali 25 ponovitev, 2 ali 5 serij? Ogromno časa preživite v fitnesu, pa ne opazite nobene spremembe? Sploh ne trenirate veliko, pa vas vse boli? Ste poškodovani? Ste do grla siti vedno enih in istih vaj? Ste že preizkusili, pa se ni obneslo?

Uf, nešteto prebliskov, ob enem samem metu oči prek naprav, ki jih lahko rešite z mesečnim osebnim vadbenim kartonom. Ob vpisu v fitnes se dogovorite za termin uvodnega fitnes testiranja z osebnim trenerjem ter določite cilje vadbe. Na tej osnovi bo sestavljen vaš osebni karton. Trener bo na prvem srečanju prikazal pravilno izvedbo vaj in uporabo naprav ter Vas naučil tehnike izvedbe. Nato boste trenirali sami, trener pa bo na voljo z nasveti. Po enem mesecu treningov boste opravili še končni fitnes test, za vpogled v napredek. Da bo ta čim večji, se morate držati načrtovanega treninga in zraven upoštevati nasvete o pravilni prehrani, s katerimi bo postregel trener.

Z načrtovanim treningom boste prihranili čas, natančno boste vedeli, katere naprave uporabiti ter kolikšno količino vadbe opraviti, pozabili boste na bolečine in poškodbe, vaje pa boste lahko tudi spreminjali po nasvetu trenerja.

Če ste poškodovani ali nadaljujete rehabilitacijo po poškodbi, potem vadbeni karton nujno potrebujete, če se želite čim hitreje in varno vrniti nazaj v stare tirnice, ali še bolje, v nove, izboljšane.

Ker ste edinstveni in Vam na svetu ni enakega, mora biti tudi Vaš trening edinstven, narejen za Vaše potrebe in sposobnosti, zato ne kopirajte treningov drugih, isti trening namreč ne vpliva na vsakogar enako. Z osebnim pristopom Vas bomo prepričali in navdušili, da boste goreči nasprotniki zanemarjanja lastnega zdravja in dobrega počutja.

Navdušeno boste obiskovali fitnes, zavzeto trenirali in z občudovanjem opazovali napredek!